Απονομή Βραβείου στον μαθητή της Γ’ τάξης, Μπατατέγα Αθανάσιο

Την Τρίτη, 28-05-2024, πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείου στον μαθητή Μπατατέγα Αθανάσιο (του Νικολάου και της Φανής) της Γ’ τάξης, ο οποίος έλαβε μέρος στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” που διεξήχθη το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας συγχαίρουν για ακόμα μία φορά τον Θάνο και του εύχονται να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία σε όλα τα επίπεδα!

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής καθώς επίσης και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σε  αυτόν.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, οι μαθητές που διακρίθηκαν και λαμβάνουν «Εύφημο μνεία» είναι:

Τάξη Γ΄
Κοσμά Χριστίνα
Μπατατέγας Αθανάσιος του Νικολάου και της Παρασκευής
Μπατατέγας Αθανάσιος του Νικολάου και της Φανής

Τάξη Β΄
Γιαννάκος Νικόλαος
Γιαννούλα Στυλιανή- Ευθαλία
Κουτσαλάρας Χρυσοβαλάντης
Ντέρη Ισμήνη
Φούντα Μαρία

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή πρόοδο.
Η υπεύθυνη καθηγήτρια Γαρδίκα Μαρία (Φυσικός)

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β΄ τάξης, Φούντα Μαρία

Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κα Αμαλία Ηλιάδη, και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τη μαθήτρια  Φούντα Μαρία της Β΄ τάξης για την διάκρισή της στο 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό  Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ  ¨ Τα Μαθηματικά Είναι Παντού¨ που διεξήχθη στις 17 & 18 Απριλίου 2024 και της εύχονται ολόψυχα να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία και σε άλλους μελλοντικούς διαγωνισμούς.

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή της Γ΄ τάξης, Μπατατέγα Αθανάσιο

Πολλά συγχαρητήρια!!! στον μαθητή μας Μπατατέγα Αθανάσιο του Νικολάου και της Φανής της Γ’ ταξης που διακρίθηκε στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” και με αυτή του την επιτυχία πήρε το εισιτήριο για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εύχονται στον Θάνο “Καλή επιτυχία” και στον επόμενο διαγωνισμό! Μας κάνει περήφανους!

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του 84ου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, o “ΘΑΛΗΣ”

Η Διευθύντρια κα Αμαλία Ηλιάδη και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες του 84ου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, ο “ΘΑΛΗΣ”, και ιδιαίτερα τους εξής μαθητές μας που διακρίθηκαν: Ντέρη Ισμήνη (Β’ τάξη), Τσιμοράγκα Νικόλαο (Β’ τάξη) και Μπατατέγα Αθανάσιο (του Νικολάου και της Φανής, Γ’ τάξη) και τους εύχονται να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους και σε επόμενους διαγωνισμούς!

Για να δείτε τους επιτυχόντες, πατήστε ΕΔΩ.

Συμμετοχή σε διαγωνισμό

Το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων συμμετέχει στον Διαγωνισμό για τα μπλουζάκια της ΕΗΓ (Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών). Την εικόνα σχεδίασε η μαθήτρια της Β’ τάξης, Στελλίνα Γιαννούλα.

Υπεύθυνη δράσης: Τσουμπέκου Σοφία (Αγγλικής Γλώσσας). Καλή επιτυχία!

Βραβεία αριστείας για τον Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης”

Οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης, Γκρόπα Δέσποινα, Ζυγούρη Αντωνία, Τσαραπατσάνη Μαριλία, καθώς και ο μαθητής της Β΄ τάξης, Μπατατέγας Αθανάσιος του Νικολάου και της Φανής έλαβαν Βραβείο Αριστείας στον Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης”. Επίσης, ο μαθητής της Β΄ τάξης, Μπατατέγας Αθανάσιος του Νικολάου και της Παρασκευής έλαβε στον ίδιο διαγωνισμό βραβείο με Εύφημο Μνεία.

Ο Σύλλογος και η Διεύθυνση του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρουν θερμά τόσο τους μαθητές για τις διακρίσεις τους, όσο και τη Φυσικό του Σχολείου μας, κ. Γαρδίκα Μαρία, για την αμέριστη υποστήριξη και προετοιμασία των μαθητών.