Ενδοσχολική επιμόρφωση από την Κοινωνική Λειτουργό, κα Δήμου Βαλεντίνα

Τη Δευτέρα, 27-05-2024, η κα Δήμου Βαλεντίνα (Κοινωνική λειτουργός), πραγματοποίησε τρίωρη ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων με θέμα την Εκπαιδευτική Ψυχολογία, και συγκεκριμένα “Τρόποι Μάθησης” & “Αμοιβές – Ποινές”. Μετά την παρουσίαση των δύο θεμάτων, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ της κας Δήμου και των εκπαιδευτικών των σχολείου μας, με ανταλλαγή εμπειριών, κατάθεση απόψεων και επίλυση αποριών.

Η κα Δήμου συνεργάστηκε για το τρέχον σχολικό έτος με το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων και κάθε Τρίτη οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματικές δράσεις και συζητήσεις, οι οποίες ήταν πολύ ωφέλιμες για την προσαρμογή τους στη σχολική ζωή.


Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κα Ηλιάδη Αμαλία, και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν την κα Δήμου Βαλεντίνα, τόσο για την άψογη παρουσίαση της επιμορφωτικής δράση, όσο και για τη θαυμάσια επικοινωνία μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και εύχονται σε μία μελλοντική συνεργασία.