ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σχολικό Έτος 2023-2024

 

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Πρόεδρος: Γιαννουλά-Γαλάνη Θεοδώρα

Αντιπρόεδρος: Λυπίτκα-Μαργαρίτη Γεωργία

Γραμματέας: Βασιλειάδη-Κώτη Βάια

Ταμίας: Μιχαηλίδου-Φούντα Αναστασία

Μέλη: Μπίχτας Αντώνιος, Μπαρμπαρούση-Μπράτσου Ευαγγελία,
Τεταγιώτη-Μπακλαβά Σοφία

 

 

Σχολικό Έτος 2022-2023

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε τις βασιλόπιτες και δωράκια για όλα τα τμήματα του σχολείου μας, καθώς και για τον Σύλλογο Διδασκόντων. Η Διεύθυνση του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και οι καθηγητές ευχαριστούν θερμά για αυτή την προφορά.

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Πρόεδρος: Γιαννουλά Θεοδώρα

Αντιπρόεδρος: Φαλτάκα Βάια

Γραμματέας: Μπίχτας Αντώνιος

Ταμίας: Μιχαηλίδου Αναστασία

Μέλη: Λυπίτκα Γεωργία, Μπαρμπαρούση Ευαγγελία, Μπελέφα Αναστασία

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων

Την Πέμπτη, 15-12-2022 θα λάβουν χώρα στο σχολείο μας εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων. Δείτε εδώ το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 

Σχολικό Έτος 2021-2022

Προς το παρόν ισχύει το περσινό ΔΣ. Εάν υπάρξουν αλλαγές, θα ενημερωθεί η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Mail σχολείου: mail@9gymtrikal.tri.sch.gr

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι το εξής:

Πρόεδρος: Σαργιώτη Βασιλική

Αντιπρόεδρος: Στρατίκης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Μιχαλοπούλου Χρύσα

Γραμματέας: Κουκουμπάνη Τριανταφυλλιά

Μέλη: Τριάντος Στέργιος, Κυλώνης Ευάγγελος, Μπρίκα Λίλια

Σχολικό Έτος 2020-2021

Mail σχολείου: mail@9gymtrikal.tri.sch.gr

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι το εξής:

Πρόεδρος: Σαργιώτη Βασιλική

Αντιπρόεδρος: Στρατίκης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Μιχαλοπούλου Χρύσα

Γραμματέας: Κουκουμπάνη Τριανταφυλλιά

Μέλη: Τριάντος Στέργιος, Κυλώνης Ευάγγελος, Μπρίκα Λίλια

Την Πέμπτη, 11-2-2021, έγινε η κοπή πίτας για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι πίτες και τα δωράκια για τους νικητές του φλουριού ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Σχολικό Έτος 2019-2020

Mail σχολείου: mail@9gymtrikal.tri.sch.gr

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι το εξής:

Πρόεδρος: Σαργιώτη Βασιλική

Αντιπρόεδρος: Στρατίκης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Μιχαλοπούλου Χρύσα

Γραμματέας: Κουκουμπάνη Τριανταφυλλιά

Μέλη: Τριάντος Στέργιος, Κυλώνης Ευάγγελος, Μπρίκα Λίλια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση με θεμα: ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,

την Τρίτη 22-10-2019 και ώρα 19:00.

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Πρόεδρος: Κούζα – Μπρουζούκη Χρύσα
Αντιπρόεδρος: Μπρίκα – Αβραάμ Λίλιαν
Ταμίας: Γρούτσου – Σακελλαρίου Μαρία
Γραμματέας: Κουκουμπάνη- Παπανικολάου Τριανταφυλλιά
Μέλη:
Μιχαλοπούλου – Τζάνη Χρύσα
Μπατατέγα – Κόσυβα Βαϊτσα
Σκανδάλη – Καρίμαλη Μαρία

Σχολικό Έτος 2018-2019

 

 Μήνυμα για τους μαθητές της Γ’ τάξης

 
 
 
 
 
 
 
 
Ένα ακόμα ταξίδι στο θαύμα της γνώσης τελείωσε. Πλοηγός και αυτού του ταξιδιού σας τα όνειρα .Άλλωστε στα όνειρα και στον αγώνα που κάνετε καθημερινά για να τα κατακτήσετε, κρύβεται η μαγεία της ζωής. Προχωρήστε μπροστά σεμνά και χαρείτε την κάθε στιγμή.Γελάστε ,κλάψτε,εκτιμήστε όσα έχετε στη ζωή, ταξιδέψτε μακριά από τα εμπόδια μα να θυμάστε πάντα η ρότα της ζωής σας να είναι χαραγμένη πάνω σε χάρτη με την δική σας σφραγίδα.Και επειδή η εξερεύνηση συνεχίζεται δεν λέμε αντίο.Λέμε… εις το επανιδείν.
 
Για  το  Δ.Σ  του 9ου  Γυμνασίου Τρικάλων
Η πρόεδρος
Κούζα Χρύσα
 
 
 

Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Πρόεδρος: Κούζα – Μπρουζούκη Χρύσα
Αντιπρόεδρος: Μπρίκα – Αβραάμ Λίλιαν
Ταμίας: Γρούτσου – Σακελλαρίου Μαρία
Γραμματέας: Κουκουμπάνη- Παπανικολάου Τριανταφυλλιά
Μέλη:
Μιχαλοπούλου – Τζάνη Χρύσα
Μπατατέγα – Κόσυβα Βαϊτσα
Σκανδάλη – Καρίμαλη Μαρία

Ποδηλάτάδα αγάπης!!!


Πατήστε πάνω στην αφίσα για να τη δείτε σε μεγέθυνση!!!!!!!!!!!!!

Την Κυριακή 11/11/2018 γρασάρουμε τις αλυσίδες του ποδηλάτου μας ελέγχουμε τα φρένα και τα λάστιχα και με σημείο συνάντησης την Κεντρική Πλατεία πάμε για φιλανθρω-πεταλιές. Από το πρωί στις 11:00 συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το συσσίτιο των ατόμων που στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.
Ο κ.Στέλιος Βάσκος υποστηρικτής της εκδήλωσης θα είναι μαζί μας για να δώσει συμβουλές σωστής οδικής συμπεριφοράς ενώ η γενική Οικογενειακή γιατρός κυρία Δώρα Βουτσελά θα τονίσει την σπουδαιότητα της άσκησης από την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου. Η μουσική και ο χορός από εμψυχωτές της σχολής TDA θα πλημμυρίσουν την πλατεία ενώ στο τέλος της ποδηλατάδας θα κληρωθεί ένα ποδήλατο και πολλά κράνη από τα κουπόνια που θα παίρνει ο καθένας αφήνοντας την σακούλα του με τα τρόφιμα Την πομπή θα συνοδεύσει η Ομάδα Εμφανούς Αστυνόμευσης με Ποδήλατο της ΕΛΑΣ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 από τον Πατέρα Αναστάσιο Γκαβοτζήμα εφημέριο του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένηςπου με τα συσσίτια αγάπης των εθελοντών αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αλληλεγγύης. Πολλαπλά τα μηνύματα της ξεχωριστής ποδηλατάδας γιατί αγαπάμε την πόλη μας, αγαπάμε το περιβάλλον,κυρίως όμως δείχνουμε σε ανθρώπους που βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση της ζωής τους πως δεν είναι μόνοι γιατί είσαι δίπλα τους εσύ. Η Μαρία, η Ελένη, η Αγγελική, η Φίλια, η Ευαγγελία, η Άννα,ο Θανάσης ,ο Γιώργος, ο Νίκος, ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος και χιλιάδες άλλοι ρομαντικοί που προσφέρουμε συνειδητά με στόχο και με πειθαρχία. Συνεχίζουμε λοιπόν να ονειρευόμαστε,γιατί?.. «τα ποδήλατα μας, όπως και τα όνειρα μας, ξέρουν από ανηφοριές»

Αγιασμός και διανομή βιβλίων για το τρέχον σχολικό έτος

         

Την Τρίτη, 11-09-2018 και ώρα 9:30 π.μ. τελέσθηκε ο Αγιασμός στο σχολείο μας, από κοινού με το 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων. Μαθητές, καθηγητές, γονείς και κηδεμόνες παραβρέθηκαν στην τελετή που επισφραγίζει κάθε χρόνο την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησαν σύντομες ομιλίες των Διευθυντών των δύο σχολείων, η ανάγνωση μηνυμάτων της Περιφερειακής Διευθύντριας Θεσσαλίας καθώς και της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για μία καλή, δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά!

Στη συνέχεια δόθηκε μέρος των βιβλίων τους μαθητές της Α’ τάξης. Τα υπόλοιπα βιβλία θα δοθούν την Τετάρτη, 12-09-2018 σε όλες τις τάξεις.

Ανακοίνωση για τον Αγιασμό

Ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11/9/2018 και ώρα 9:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Παρακαλούνται οι μαθητές και, όσοι γονείς και κηδεμόνες επιθυμούν, να προσέλθουν εγκαίρως στον χώρο του σχολείου. Μετά τον Αγιασμό θα δοθεί μέρος των βιβλίων στους μαθητές της Α’ τάξης. Για τον λόγο αυτό καλό να είναι να έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, Αριστείδης Λιάκου,  εύχονται στους μαθητές και τις μαθήτριες μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Σχολικό Έτος 2017-2018

Επίδοση Τελικής Βαθμολογίας  2017-2018

Από την Πέμπτη, 14/6/2018 οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων μπορούν να έρχονται στο σχολείο και να παραλαμβάνουν την τελική βαθμολογία του Β’ Τετραμήνου για το σχολικό έτος 2017-2018. από τις 8:30 π.μ. έως και τις 12:00 μ.μ. 

 Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ τάξης

          

Στις 31-5-2018 και σε κλίμα συγκίνησης έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄τάξης. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βράβευσε αρχικά όλους τους μαθητές του σχολείου μας που είχαν φέτος επιτυχίες σε διάφορους τομείς, στη συνέχεια προσέφερε αναμνηστικές φωτογραφίες και δωράκια στους μαθητές της Γ΄τάξης και τέλος η χορωδία με υπεύθυνη την κ. Αναστασία Τριμίντζιου (Μουσικό) μας κατέπληξαν με τις υπέροχες ερμηνείες ελληνικών κλασσικών τραγουδιών. Τέλος προβλήθηκε σε όλο το σχολείο το αναμνηστικό Power Point που ετοίμασε η κ. Νάσια Βαλκανιώτη (Γερμανικής Γλώσσας), αφιερωμένο με πολλή αγάπη σε όλους τους μαθητές μας της Γ΄ τάξης. Καλή συνέχεια παιδιά!!!!

Επίδοση Βαθμολογίας Β΄ Τετραμήνου 2017-2018

Από την Πέμπτη, 7/6/2018 οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων μπορούν να έρχονται στο σχολείο και να παραλαμβάνουν τη βαθμολογία του Β’ Τετραμήνου για το σχολικό έτος 2017-2018. από τις 8:30 π.μ. έως και τις 11:30 π.μ. 

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τη ΦΛΟΓΑ. Διαβάστε τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το σχολικό έτος 2017-2018

Πρόεδρος: Κούζα – Μπρουζούκη Χρύσα

Αντιπρόεδρος: Μπρίκα – Αβραάμ Λίλιαν

Ταμίας: Γρούτσου – Σακελλαρίου Μαρία

Γραμματέας: Χιώτη Αλεξάνδρα

Μέλη:  Κουκουμπάνη- Παπανικολάου Τριανταφυλλιά

              Μιχαλοποούλου – Τζάνη Χρύσα

              Μπατατέγα – Κόσυβα Βαϊτσα

              Σκανδάλη – Καρίμαλη Μαρία

 

Σχολικό Έτος 2016-2017

Βραβεύσεις μαθητών/ριών για τη συμμετοχή τους σε Διαγωνισμό Φυσικών

Στις 11/3/2017 διεξήχθη ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017 για τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, με την Επιστημονική/Εκπαιδευτική Ευθύνη του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ευθύνη του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Οι πρωτεύσαντες μαθητές βραβεύονται (σύμφωνα με το πρότυπο βράβευσης των Διεθνών Ολυμπιάδων Φυσικής) με: 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ? 90%), 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ? 78%), 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ (με επίδοση ? 64%), ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ (με επίδοση ? 50%) για κάθε τάξη του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στους υπόλοιπους μαθητές που διαγωνίζονται απονέμεται ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Στον διαγωνισμό αυτό διακρίθηκαν από το σχολείο μας οι μαθητές/ριες: Αναστάσιος Μπατατέγας του Νικολάου της Γ΄ Γυμνασίου, Αριστέα Μπατατέγα του Νικολάου της Α΄ Γυμνασίου, Δήμητρα Καψιώχα του Αθανασίου της Β΄ Γυμνασίου. Ειδικότερα:

Ο Αναστάσιος Μπατατέγας του Νικολάου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, έλαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ των 298 πρωτευσάντων μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου.

Η Αριστέα Μπατατέγα του Νικολάου έλαβε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ και κατέκτησε την 572η θέση μεταξύ των 606 πρωτευσάντων μαθητών της Α΄ Γυμνασίου.

Η Δήμητρα Καψιώχα του Αθανασίου έλαβε ΕΠΑΙΝΟ για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Οι απονομές των βραβείων στους διακριθέντες μαθητές/ριες έγιναν την Πέμπτη 25/5/20176, την ώρα της πρωινής συγκέντρωσης των μαθητών/ριών, από την καθηγήτρια του σχολείου μας κ. Μαρία Γαρδίκα (Φυσικό ΠΕ04.01) και τον δ/ντή του σχολείου μας κ. Λεωνίδα Μπόλλη (Χημικό ΠΕ04.02).

 Φωτογραφίες: Βραβεύσεις μαθητών/ριών για τη συμμετοχή τους σε Διαγωνισμό Φυσικών

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρουν τους διακριθέντες μαθητές/ριες και τους εύχονται να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Πρωτεύσαντες Γ΄ Γυμνασίου 2017

Πρωτεύσαντες Α΄ Γυμνασίου 2017

.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Τρίτη, 31-1-2017, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές ανά τμήμα, παρουσία της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Βα?τσας Μπατατέγα. Και το φλουρί για το 2017 «έπεσε» στην κ. Κωνσταντία Καλλέργη (Καλλιτεχνικών Μαθημάτων ΠΕ08).

Οι πίτες, τα ατομικά γαλατάκια,  καθώς και τα συμβολικά δώρα για τους τυχερούς μαθητές και την τυχερή καθηγήτρια ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016

Η φετινή γιορτή μας περιελάμβανε τη θεατρική παράσταση «Ελληνικά Χριστούγεννα» (΄Ηθη και έθιμα του ελληνικού λαού), που στηρίζονταν σε κείμενα του λαογράφου Δημητρίου Λουκάτου και απόδοση  χριστουγεννιάτικων καλάντων και τραγουδιών από τη χορωδία.

Για την εξαίρετη γιορτή, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν και στην κ. Ευαγγελία Παπαϊωάννου  (Μαθηματικό ΠΕ03) που είχε την επιμέλεια της γιορτής, μαζί με τον κ. Σωτήριο Ρίζο (Φιλόλογο ΠΕ02), την κ. Χρυσάνθη Πατήλα (Φυσικής Αγωγής ΠΕ11) (που δίδαξε τους παραδοσιακούς χορούς) και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

 Φωτογραφίες: Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Το κείμενο της θεατρικής παράστασης: Ελληνικά Χριστούγεννα

 Βίντεο

Η γιορτή: Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016

Η θεατρική παράσταση: Ελληνικά Χριστούγεννα

Τα κάλαντα: Ελάτε δω γειτόνισσες     Άγιος Βασίλης έρχεται

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια: Τρίγωνα κάλαντα     Πάει ο παλιός ο χρόνος     Last Christmas     All I Want for Christmas Is You    Χριστούγεννα

.

.

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

  Ιδιότητα Όνομα

1

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μπατατέγα Βαΐτσα

2

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπαθανάσης Αλέξανδρος

3

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χιώτη Αλεξάνδρα

4

ΤΑΜΙΑΣ Γρούτσου Μαρία

5

ΜΕΛΟΣ Αργύρη ? Σπανού Μαρία

6

ΜΕΛΟΣ Καΐκης Γεώργιος

7

ΜΕΛΟΣ Τσιμοράγκας Αθανάσιος

.

.

 

Σχολικό Έτος 2015 ? 2016

Αναμνηστικά δώρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στους μαθητές/ριες της Γ΄ τάξης

Τη Δευτέρα 13/6/2016, τελευταία ημέρα των απολυτηρίων εξετάσεων της Γ΄ τάξης, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποτελούμενη από την πρόεδρο κ.  Βαΐτσα Μπατατέγα, την αντιπρόεδρο κ. Ασπασία Γκαραγκάνη, την γραμματέα κ.  Αλεξάνδρα Χιώτη και το τακτικό μέλος κ. Ευαγγελία Μπρίκα, επισκέφθηκε το σχολείο μας και προσέφερε σε κάθε μαθητή/ρια της Γ΄ τάξης μια φωτογραφία που απεικονίζει τους μαθητές/ριες της Τάξης του/της, ένα αναμνηστικό με τα ονοματεπώνυμα των μαθητών/ριών κάθε Τμήματος και την ημερομηνία της επόμενης συνάντησής τους, ένα αναμνηστικό δωράκι και έναν ψηφιακό δίσκο (CD) ? Ενθύμιο 2013-2016 .

Φωτογραφίες: Αναμνηστικά δώρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στους μαθητές/ριες της Γ΄ τάξης

 

Αποχαιρετιστήρια μουσική εκδήλωση για το σχολικό έτος 2015-2016

Την Πέμπτη, 12-5-2016 και ώρα 19:30 (αν και ο καιρός ήταν βροχερός) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας (και όχι στο προαύλιο όπως είχε προγραμματισθεί) αποχαιρετιστήρια μουσική εκδήλωση για το κλείσιμο του τρέχοντος σχολικού έτους. Η χορωδία και η ορχήστρα μας απέδωσαν με επαγγελματικό τρόπο μουσικά έργα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και μάγεψαν με τις φωνές και τις μελωδίες τους όλους του παρευρισκόμενους, ενώ έξι μαθήτριες συνόδευσαν χορεύοντας ελληνικούς ρυθμούς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Βασιλική Κάκλα, η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη στα θέματα Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων,  κ. Έφη Λεβέντη, καθώς και οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε μετά το τέλος της εκδήλωσης εδέσματα και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 Φωτογραφίες: Αποχαιρετιστήρια μουσική εκδήλωση

 Βίντεο

Η εκδήλωση: Αποχαιρετιστήρια μουσική εκδήλωση 2016

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης: Το μουσικό μέρος της αποχαιρετιστήριας μουσικής εκδήλωσης 2016

Το ορχηστρικό κομμάτι της εκδήλωσης: Οι χαρταετοί 

Τα τραγούδια της εκδήλωσης: Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ  Ένα το χελιδόνι  Της αγάπης αίματα  Του μικρού βοριά  Είχα φυτέψει μια καρδιά  Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ  Μαργαρίτα Μαγιοπούλα  Άρνηση (Στο περιγιάλι το κρυφό)

Ο Σύλλογος  Διδασκόντων ευχαριστεί ιδιαίτερα την κ. Αναστασία Τριμίντζιου, Μουσικό του σχολείου μας, για την όμορφη εκδήλωση που παρουσίασε, την κ. Χρυσάνθη Πατήλα, Φυσικής Αγωγής, για την άψογη προετοιμασία της χορευτικής ομάδας, τη χορωδία και την ορχήστρα του σχολείου μας, που απέδωσαν με ιδανικό τρόπο όλα τα έργα, τις μαθήτριες που παρουσίασαν και αυτές που χόρεψαν και εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας καλή επιτυχία στις ενδοσχολικές εξετάσεις που ακολουθούν.

Ιδιαίτερες είναι βέβαια οι ευχές  για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης, που ετοιμάζονται για τη νέα εκπαιδευτική βαθμίδα. Η πορεία τους να είναι λαμπρή και να προσφέρουν πάντα όμορφες στιγμές, τόσο εντός, όσο και εκτός σχολείου.

 

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για μαθητές και καθηγητές

Την Τετάρτη, 27-1-2016, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους μαθητές ανά τμήμα και τον Σύλλογο Διδασκόντων. Οι πίτες, τα ατομικά γαλατάκια, καθώς και τα συμβολικά δώρα για τους τυχερούς μαθητές και τον τυχερό καθηγητή ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Σύλλογο Διδασκόντων, στο γραφείο των καθηγητών, παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από το διοικητικό συμβούλιο, η πρόεδρος κα Βα?τσα Μπατατέγα, η αντιπρόεδρος κα Ασπασία Γκαραγκάνη, η ταμίας κα Μαρία Γρούτσου και το τακτικό μέλος κ. Αθανάσιος Τσιμοράγκας. Και το φλουρί για το 2016 «έπεσε» στον κ. Στέφανο Μπουλογεώργο Πληροφορικής (ΠΕ19).

 Φωτογραφίες: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την ευγενική του προσφορά και εύχεται σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015

Η φετινή γιορτή μας περιελάμβανε απαγγελίες ποιημάτων, τραγούδια και κάλαντα από τη χορωδία, προβολή βίντεο με αφήγηση με τίτλο «Το μικρό αστέρι», δραματοποίηση του διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Στο Χριστό στο κάστρο» και του εθίμου της βασιλόπιτας.

 Φωτογραφίες: Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ήταν μια ολοκληρωμένη παράσταση και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν και στην κ. Φανή Κογιάννη (Τεχνολόγο ΠΕ17.01) που είχε την επιμέλεια της γιορτής, μαζί με την κ. Αναστασία Τριμίντζιου (Μουσικό ΠΕ16) και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχετήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς τον μαθητή Αναστάσιο Μπατατέγα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρει τον μαθητή της Β΄ τάξης Αναστάσιο Μπατατέγα του Νικολάου, ο οποίος πρώτευσε σε επίπεδο Νομού και κατέλαβε την 26η θέση στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2015 για μαθητές Γυμνασίου, ανάμεσα σε 356 διακριθέντες μαθητές.

Του ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή πρόοδο!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

15η Συνεδρίαση

Σήμερα, 5/11/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:00 μ.μ. συνήλθαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Υπήρχε πλήρης απαρτία και εκλέχθηκαν τα εξής μέλη:

Πρόεδρος:            Μπατατέγα Βαΐτσα

Αντιπρόεδρος:       Γκαραγκάνη Ασπασία

Ταμίας:                 Γρούτσου Μαρία

Γραμματέας:         Χιώτη Αλεξάνδρα

Τακτικά μέλη:        Αργύρη Μαρία,  Καΐκης Γεώργιος , Μπρίκα Ευαγγελία, Παπαθανάσης Αλέξανδρος, Τσιμοράγκας Αθανάσιος

Η Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

Μπατατέγα Βαΐτσα                                                         Χιώτη Αλεξάνδρα

 

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

Ιδιότητα

Όνομα

1

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μπατατέγα Βαΐτσα

2

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γκαραγκάνη Ασπασία

3

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χιώτη Αλεξάνδρα

4

ΤΑΜΙΑΣ Γρούτσου Μαρία

5

ΜΕΛΟΣ Αργύρη ? Σπανού Μαρία

6

ΜΕΛΟΣ Καΐκης Γεώργιος

7

ΜΕΛΟΣ Μπρίκα Ευαγγελία

8

ΜΕΛΟΣ Παπαθανάσης Αλέξανδρος

 9

ΜΕΛΟΣ Τσιμοράγκας Αθανάσιος