Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του 84ου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, o “ΘΑΛΗΣ”

Η Διευθύντρια κα Αμαλία Ηλιάδη και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες του 84ου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, ο “ΘΑΛΗΣ”, και ιδιαίτερα τους εξής μαθητές μας που διακρίθηκαν: Ντέρη Ισμήνη (Β’ τάξη), Τσιμοράγκα Νικόλαο (Β’ τάξη) και Μπατατέγα Αθανάσιο (του Νικολάου και της Φανής, Γ’ τάξη) και τους εύχονται να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους και σε επόμενους διαγωνισμούς!

Για να δείτε τους επιτυχόντες, πατήστε ΕΔΩ.

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

         Το σχολείο μας, με στόχο πάντα την εκπαιδευτική, πολιτιστική και πνευματική ανάταση των μαθητών/μαθητριών του, θα μεταβεί και θα παρακολουθήσει την Πέμπτη 11/1/2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης» την Θεατρική παράσταση «Ο Μάγκας» της Πηνελόπης Δέλτα.

        Πρόκειται για ένα κορυφαίο έργο παιδικής λογοτεχνίας, το οποίο μέσα από την πλοκή του προάγει τις ανθρώπινες αξίες, όπως αυτή της φιλίας, της ειλικρίνειας και της αλήθειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο πλαισιώνεται μουσικά από τον τραγουδιστή ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ με την υπέροχη φωνή και ερμηνεία του.

Τιμή εισιτηρίου 8 Ευρώ

                                                                                                               Η Διευθύντρια

                                                                                                              Αμαλία Ηλιάδη

                                                                                                      

Εκδήλωση για τη 17η Νοέμβρη

Την Παρασκευή, 17-11-2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:45 π.μ. για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τη 17η Νοέμβρη, η οποία θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ. Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στη γιορτή και στη χορωδία να είναι στο σχολείο από τις 8:15 π.μ.

Κανόνες του σχολείου και της τάξης

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ συνοπτικά τους κανόνες της τάξης και γενικότερα του σχολείου, οι οποίοι βοηθούν τόσο στην ομαλή διαδικασία του μαθήματος, όσο και στην διευκόλυνση της σχολικής ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών.

Παρακαλούνται γονείς, κηδεμόνες και μαθητές να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τους κανόνες αυτούς. Η τήρησή τους από όλες τις πλευρές θα συνδράμει πραγματικά στην επίτευξη των μαθησιακών στόχων του σχολείου!

Μη διεξαγωγή μαθημάτων στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας από 18.9.2023 μέχρι 22.9.2023

Σύμφωνα με την συνημμένη απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας,τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν θα διεξαχθούν από 18.9.2023 μέχρι και 22.9.2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Διαβάστε εδώ

Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας Σχολείου

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον εγκεκριμένο σχολικό κανονισμό μας που διασφαλίζει την εύρυθμη κι αρμονική λειτουργία του σχολείου και απηχεί την παιδαγωγική φιλοσοφία των εκπαιδευτικών του.

9ο Γυμνάσιο Τρικάλων – Σχολικός Κανονισμός

Επιλέον, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ συνοπτικά τους κανόνες της τάξης και γενικότερα του σχολείου, οι οποίοι βοηθούν τόσο στην ομαλή διαδικασία του μαθήματος, όσο και στην διευκόλυνση της σχολικής ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών. Παρακαλούνται γονείς, κηδεμόνες και μαθητές να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τους κανόνες αυτούς. Η τήρηση τους από όλες τις πλευρές θα συνδράμει πραγματικά στην επίτευξη των μαθησιακών στόχων του σχολείου!

Αγιασμός του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων για το νέο σχολικό έτος, 2023-2024

Ο Αγιασμός του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων για το νέο σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11-9-2023 και ώρα 09:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 08:45 π.μ. και να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα, προκειμένου να παραλάβουν βιβλία. Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κα. Ηλιάδη Αμαλία και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται στους μαθητές και στις μαθήτριες καλή δύναμη και καλή πρόοδο για τη νέα σχολική χρονιά!

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Πρόγραμμα επαναληπτικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2023

Δευτέρα, 4-9-2023 Ιστορία Β’ τάξης 8:00 π.μ. – 10:00 π.μ.

Δευτέρα, 4-9-2023 Θρησκευτικά Β’ τάξης 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Τρίτη, 5-9-2023 Φυσική Β’ τάξης 8:00 π.μ. – 10:00 π.μ.

Τρίτη, 5-9-2023 Θρησκευτικά Γ τάξης 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Τετάρτη, 6-9-2023 Βιολογία Β’ τάξης 8:00 π.μ. – 10:00 π.μ.