Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

 

 

 

 

 

 

 

Την Παρασκευή, 25-10-2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας εκδήλωση αφιερωμένη στην Εθνική Επέτειο για την 28η Οκτωβρίου 1940.

Στην αρχή η κ. Μαρία Μπούρα, Φιλόλογος, διάβασε από το πρακτικό την πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, με την οποία ορίζονται οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες για τη σχολική χρονιά 2019-2020. Η σημαία παραδόθηκε στη σημαιοφόρο και στους παραστάτες από τον Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Αριστείδη Λιάκου με την ευχή να τιμούν πάντα την πατρίδα μας και το ιερό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία. Στη συνέχεια αναγνώστηκαν, από την ίδια πράξη, τα ονοματεπώνυμα των μαθητών/μαθητριών του προηγούμενου σχολικού έτους (2018-2019) στους οποίους απονέμονται τα αριστεία και τα βραβεία.

Κατόπιν ακολούθησε το κυρίως μέρος της γιορτής που παρουσίασαν μαθητές και μαθήτριες της Β΄και τη Γ΄τάξης και περιελάμβανε απαγγελίες ποιημάτων, αναγνώσεις κειμένων και προβολή video, σχετικών με γεγονότα της τοπικής κοινωνίας εκείνης της εποχής, καθώς και τραγούδια.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι καθηγήτριες κ. Αρετή Καμπλιώνη, Φιλόλογος και κ. Μαρία Αβδουλά, Αγγλικής Γλώσσας.

Το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας ήταν εξαιρετικό και για αυτό ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη γιορτή και στη χορωδία, όσο και τις υπεύθυνες, για την οργάνωση και το συντονισμό, καθηγήτριες.