Σχολική Εκδήλωση για τη 17η Νοέμβρη

Την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, έλαβε χώρα στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων η καθιερωμένη σχολική εκδήλωση, αφιερωμένη στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Μαθητές και καθηγητές συνεργάστηκαν μεταξύ τους για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν με βιωματικό τρόπο το χρονικό της περιόδου εκείνης μέσα από ποιήματα, μαρτυρίες, πανό, αφίσες, βίντεο, ντοκουμέντα και μουσική. Οι υπέροχες μουσικές συνθέσεις, τα συγκινητικά τραγούδια, εκτελεσμένα άψογα από τη χορωδία του σχολείου μας, αλλά και οι σόλο εκτελέσεις καθήλωσαν μαθητές και καθηγητές!

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν η κ. Αναγνωστοπολούλου Αθανασία (Μαθηματικός) και η κ. Τσουμπέκου Σοφία (Αγγλικής Γλώσσας). Τη δημιουργία αφισών ανέλαβε ο κ. Σιγάλας Σταμάτης (Καλλιτεχνικών), ενώ τη χορωδία και τα σόλο επιμελήθηκε η καθηγήτρια μουσικής, κ. Τριμίντζιου Αναστασία.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι web2-2.jpg

Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου, κα Ηλιάδη Αμαλία, και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν θερμά, τόσο τους υπεύθυνους καθηγητές, τόσο και όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, ενώ παράλληλα τους εύχονται να δημιουργούν και στο μέλλον τόσο όμορφες σχολικές στιγμές!